Skip to main content

Skrivekurs for etterlatte - 3. - 4. feb. 2024

Skrivekurs for etterlatte

ORD FRA HJERTET - skrivekurs for etterlatte (etterlatte, uansett årsak til død)

Sted: «Murhuset» Ullerudveien 24, 1443 Drøbak.

Kunne du tenke deg å sette av en helg til å skrive?
Få anledning til å uttrykke det du har på hjertet? Ønsker du å lære mer om hvordan du kan få skriveflyt og sortere tanker og følelser gjennom ord? 3. og 4. februar inviterer Lillebrors minne- stiftelsen med omsorg for etterlatte, til et kreativt skrivekurs med forfatter og skrivecoach Siw C. Christiansen. Nestleder Kristin S. Tvervåg vil også være med som støtte. Kurset passer både for de som har skrevet litt og de som har skrevet mye.

Du blir én av maks 8 deltagere.
Dere får kreative igangsettere hvor du skriver om det du har på hjertet der og da.

Erfaringsmessig vil oppgavene ha en terapeutisk effekt, og det er rom for både tårer og latter i en trygg atmosfære.
Det er opp til deg hvor mye du vil dele og hva du vil ha ut av kurset. Noen ønsker å være med for å skrive, bearbeide og bli klokere på seg selv.
Andre ønsker å lage en diktsamling, skrive korte fortellinger eller å skrive en hel bok.
Du vil få den tilbakemeldingen og støtten som du trenger ut fra dine behov og ønsker. Kurset retter seg mot voksne og har en nedre aldersgrense på 16 år.

PROGRAM: Lørdag 3.2. 11:00-17:00 Skriveverksted med pauser etter behov + lunsj. Søndag 4.2. 11:00-16:00 Skriveverksted med pauser etter behov + lunsj.

UTSTYR OG SPESIELLE BEHOV Du har med deg penn og papir, eventuelt en datamaskin å skrive på.

Har du utfordringer med å skrive eller lese – som for eksempel dysleksi, går det greit å jobbe på maskin. Snakk gjerne med kurslederen om dette før dere starter slik at hun kan ta nødvendige hensyn. Har du andre utfordringer som Siw eller Kristin bør vite om, er det fint om du tar kontakt i forkant med en av oss.

Om kurslederen: Forfatter og Skrivecoach Siw C. Christiansen har holdt skrivekurs i en årrekke for folk i alle aldre. Hun er utdannet pedagog og har blant annet forfatterutdanning.
Du finner nettsiden henne her: https://siwskriv.no
Hun skriver dikt, sanger, noveller og scenetekster – i tillegg til bøker om skriving. Hun har også gitt ut romanen Halvhodingene.
Siw har skrevet flere sanger hvor sorg og savn er hovedtema. Her finner du to av sangene: Sorg og Vår siste sang.
Selv om Siw elsker å skrive og synge triste sanger, sitter latteren løst. Hun bruker ofte humor som virkemiddel – både i samtaler, kurs og i tekster. Her er en litt muntrere sang – Hus med sjøutsikt

E-post: Siw: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Kristin: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Egenandel: 1000,- inkl. lunsj, kaffe, te, frukt.

Påmeldingsfrist: 15. januar 2024.

Påmeldingslink: https://zubarus.com/signup.php?eventId=4707