Seminar på Tjøme 16.-18-april

 Lillebrors minne inviterer mødre som har mistet barn i selvmord til seminaret

"Livsglede, selv om"

Dette seminaret for mødre som har mistet barn ved selvmord, er det første av flere seminar vi vil holde for etterlatte.

Vårt ønske for helgen er at deltagerne får en følelse av samhold og felleskap, at de knytter vennskapsbånd til andre som har opplevd det samme som dem. I tillegg til kunnskap om hvordan man kan bygge opp igjen livet, \n\n\nVi er en ideell stiftelse og er avhengig av å søke midler og gaver.\n Anette og Brynjulf Skaugens veldedige stiftelse \nhar vært så gavmilde at de har gitt oss midler slik at vi kan dekke mye av utgiftene til dette seminaret.

Så for hele helga er det en egenandel på kun kr. 1500,-.

Dette dekker overnatting på nydelige Eidene på Tjøme fra fredag til søndag. middag fredag og lørdag, lunsj lørdag og søndag.

Dyktige kursholdere, og kanskje får du et vennskap for livet i tillegg.

Vi har kun plass til 20 stykker, påmelding er snarest og senest 2.april.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Skriv navnet på barnet ditt og når du mistet hen.
Vi har bestilt enkeltrom, gi beskjed om du vil dele rom med noen.
Ved påmelding betales kr. 600,- . Det resterende betales innen 2.april.

Adressen til Norges Røde Kors senter på Eidene er Helgerødveien 100, 3145 Tjøme.
Vipps 608062, merk Seminar 04.21.
Konto nr. 1885.18.57393, merk Seminar 04.21

Har du spørsmål, send e-post eller ring 95 00 76 74.

Om kursholderne

Anne-Britt Markman er utdannet cand.mag fra Universitetet i Oslo. Hun har i hele arbeidslivet jobbet med mennesker som skal videre i en prosess, enten de er ledere, arbeidssøkere, ungdom eller foreldre som har mistet barn. Markman har i flere år, igjennom Kreftforeningen holdt seminar for foreldre som har mistet barn, Hun utviklet seminarene på bakgrunn av å ha mistet sin egen datter Maria. Markman er opptatt av å dele gode perspektiver og erfaringer om veien videre etter vonde hendelser. Hun har også skrevet boken: Marias bok.

Roar Dons har embedseksamen i psykologi fra Universitetet i Bergen. Han har fokus på styrkebaserte tilnærminger i bl.a. motivasjon, stressmestring og teambygging.. På samme måte som vår kropp trenger belastning i form av trening, trenger vår \"livsgledemuskel\" også trening. Tanker fører ofte til følelser, og de har ofte en tendens til å komme å gå uten vår kontroll. Ved å trene på å velge hvordan vi kan forholde oss til omstendighetene i våre liv, vil vi få mer kontroll på hvilke følelser som får prege vårt liv.

 

Lillebrors minne er opprettet med midler fra Kavlifondet. Vi vet at veldig mange etterlatte ikke får den hjelpen de kunne trenge etter de har mistet en kjær. \nVi ønsker å gjøre noe godt for og hjelpe etterlatte som har behov for det.

 

Skrivekurs for etterlatte

Lillebrors minne inviterer til skrivekurs i Drøbak 18. – 20. juni med forfatter og dramatiker Janne Aasebø Johnsen.
 
Kursholder er forfatter og dramatiker Janne Aasebø Johnsen. Hun har utgitt 55 bøker for barn og unge og skrevet 13 skuespill. Nå er hun aktuell med en bokserie om livsmestring.
 
For noen er skriving en måte å få satt ord på tanker og følelser, og i løpet av denne helgen vil deltakerne få innblikk i skriveprosessen fra ide til ferdig produkt. Dette gjøres blant annet gjennom ulike kreative skriveøvelser.
Kurset krever ingen forkunnskaper. Det eneste som kreves, er et ønske om å finne ord. Ta gjerne med en bok som har gjort inntrykk på deg. Ta med noe å skrive med og på (skrivesaker eller PC).
Vi har plass til maks. 10 deltakere, så meld deg på så raskt som mulig, og innen 4. juni.
 
Program:
Fredag 18. juni: 18.00-20.00
Lørdag 19. juni: 10.00-18.00
Søndag 20. juni: 10.00-15.00
 
Sted: «Murhuset», Ullerudveien 24, Drøbak.
Pris kr. 1500,-.
 
Kursavgiften inkluderer lunsj lørdag og søndag, samt frukt, kaffe og te.
 
Påmelding
Send en e-post til Annette på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Ved påmelding betales halvparten av kursavgiften, resterende innen 11. juni.
Har du spørsmål om kurset, kan du kontakte Annette på 95 00 76 74 eller sende e-post.

For at alle skal finne igjen mening og verdi i livet

Kopirett © Lillebrors Minne